Reserveren

Voor een aantal blokken moeten we je vragen te reserveren. Precieze uitleg over het reserveringsysteem vind je onderaan deze pagina.

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Reserveren

Uitleg Reserveren

We verzoeken je allรฉรฉn nog voor de 3 dagelijkse groepslessen en de BBB workout op zaterdag, te reserveren. De groepsgrootte voor deze groepslessen gaat naar 18 pers.max. Voor de overige tijden is het vrije-inloop.

Je kunt jouw reserveringen aangeven via het systeem hierboven. Klik hiervoor eerst op de gewenste datum. Daaronder komen dan de beschikbare tijdsblokken in beeld. Klik op het gewenste tijdsblok om te reserveren. Onder de tijd staat aangegeven hoeveel plekken nog beschikbaar zijn. Indien een blok grijs gekleurd is, is het blok vol. Je kunt altijd later nog even controleren of er misschien een plek is vrij gekomen. Je mag best vooruit reserveren, maar niet meer dan 3 reserveringen in 1 week. ๐‰๐ž ๐ค๐ฎ๐ง๐ญ ๐ฆ๐š๐ฑ๐ข๐ฆ๐š๐š๐ฅ 12 ๐ซ๐ž๐ฌ๐ž๐ซ๐ฏ๐ž๐ซ๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐ฎ๐ข๐ญ ๐›๐จ๐ž๐ค๐ž๐ง. Als je alle gewenste reserveringen hebt aangeklikt, controleer dit dan nog even. Vul daarna je persoonlijke gegevens in en de beveiligingstekst. Je ontvangt een bevesting per e-mail.