hart for her Vught

Dé vrouwensportschool
van Vught.

Gratis proefles

Met hart for her motiveren we steeds meer vrouwen om de balans tussen lichaam en geest de aandacht te geven die het verdient. En op die manier echt voor zichzelf te kiezen. Jij verdient het op te stralen!

Gegevens proefles

Graag jouw eerste proefles boeken? Vul dan hier rechts het aanmeldformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Weet je niet zeker welke les je graag bij wil wonen? Geen probleem. Dan kijken we samen naar een passende tijd en dag.

Onze contact gegevens

Reviews

Deze toppers gingen jou al voor!

Benieuwd naar hoe anderen hart for her hebben ervaren? Bekijk onze testimonials van onze klanten.

Waarom hart for her?

30 Minutes workout

Wij vrouwen hebben drukke dag schema’s en willen het liefst meerdere keren per week kort, maar krachtig, aan onze body’s werken!

Bewegen

Bewegen is de basis van ons concept. Verantwoord bewegen en een manier die in jouw agenda past. 

Fit

Fit worden, fit zijn en fit blijven.Is dat niet de basis om al het andere goed te kunnen doen en juist daar helpen we je bij.

Samen

Hart for her is er voor ons vrouwen. We helpen je bij het bereiken van je doelen, maar af en toe even bijpraten hoort er ook bij. 

Volg ons op

Instagram & Facebook

Hart for her is meer dan alleen een sportclub. Leden omschrijven onze club als een veilige, gezellige bubbel. Een plek waar je écht jezelf kunt zijn, waar je stoom af kunt blazen als dat nodig is en kunt lachen als je daar zin in hebt. Dankzij de kleinschalige opzet ben je bij hart for her alles behalve een nummer: we weten wat jij nodig hebt.

Onze coaches hebben veel kennis en ervaring in huis, toegespitst op voeding, het vrouwelijk lichaam en mentale gezondheid. Dus heb je vragen over een gezond voedingspatroon, kamp je met specifieke klachten of wil je ander advies? Wij helpen je verder. Blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes en volg ons op Instagram of Facebook.