hart for her Vught

Dé vrouwensportschool
van Vught.

Prijzen

Wil je graag bij ons komen sporten? Onze abonnementsvormen staan hieronder gemakkelijk in een tabel beter toegelicht!

Vergelijk abonnementsvormen

Neem die stap en boek nu jouw eerste proefles bij ons!

Proefles

Jij verdient het om te stralen!
Wat heb jij nodig om goed in je vel te zitten? Je lekker te voelen, fysiek en mentaal? Hart for her nodigt je uit om daar werk van te maken, door op tijd in jezelf te investeren, voor nu én later. Want hoeveel jouw omgeving ook van je vraagt: jouw gezondheid is het allerbelangrijkste.

Met ons feel-good trainingsprogramma geven we je de tools én aandacht om de gezonde leefstijl, die bij jou past, eigen te maken. Zo voorkom je klachten nog voordat ze ontstaan. Wij geloven in de kracht van de balans tussen lichaam en geest: dat is onze definitie van gezondheid. Wil je graag meer weten over ons, boek een gratis proefles!

Waarom hart for her?

30 Minutes workout

Wij vrouwen hebben drukke dag schema’s en willen het liefst meerdere keren per week kort, maar krachtig, aan onze body’s werken!

Bewegen

Bewegen is de basis van ons concept. Verantwoord bewegen en een manier die in jouw agenda past. 

Fit

Fit worden, fit zijn en fit blijven.Is dat niet de basis om al het andere goed te kunnen doen en juist daar helpen we je bij.

Samen

Hart for her is er voor ons vrouwen. We helpen je bij het bereiken van je doelen, maar af en toe even bijpraten hoort er ook bij. 

Klantreview

Elsbeth

Ik ben sinds juni 2022 lid en kom 2 à 3 keer per week naar hart for her. Ik merk nu ook dat ik veel meer ritme en structuur heb!

Anne

Ik heb eerder een personal trainer gehad, maar bij hart for her heb ik écht het idee dat ik gezien wordt en zie ik ook daadwerkelijk progressie.

Yvette

Alweer 14 jaar lid bij hart for her! Ik vind het erg fijn dat het kleinschalig is en ik altijd de juiste persoonlijke begeleiding krijg.

Volg ons op

Instagram & Facebook

Hart for her is meer dan alleen een sportclub. Leden omschrijven onze club als een veilige, gezellige bubbel. Een plek waar je écht jezelf kunt zijn, waar je stoom af kunt blazen als dat nodig is en kunt lachen als je daar zin in hebt. Dankzij de kleinschalige opzet ben je bij hart for her alles behalve een nummer: we weten wat jij nodig hebt.

Onze coaches hebben veel kennis en ervaring in huis, toegespitst op voeding, het vrouwelijk lichaam en mentale gezondheid. Dus heb je vragen over een gezond voedingspatroon, kamp je met specifieke klachten of wil je ander advies? Wij helpen je verder. Blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes en volg ons op Instagram of Facebook.