hart for her Vught

Dé vrouwensportschool
van Vught.

Informatieavond + 30 minutes workout!

We zijn op zoek naar 20 vrouwen die klaar zijn voor hun vernieuwde, gezonde leefstijl voor nu én later. Ons team bij hart for her wil jou helpen met de weg hiernaar toe en hoe jij dit ook vast gaat houden op langer termijn.

Wil jij de komende 3 maanden graag sporten bij hart for het Vught? Kom dan op 22 mei, 20.30 uur naar hart for her.

Hier ga jij niet alleen ervaren hóe wij onze 30 minuten workouts uitvoeren, maar aansluitend gaan we je alle benodigde info geven welk programma jij 3 maanden met ons gaat volgen, op weg naar die gezonde en fitte leefstijl.

Benieuwd? Schrijf je dan in via onderstaand formulier!

Gegevens informatieavond

Wil je 22 mei onze informatieavond + 30 minutes workout volgen? Vul dan hier rechts het aanmeldformulier in!

Kom je er niet uit? Hieronder staan onze contactgegevens.

Onze contact gegevens

Reviews

Deze toppers gingen jou al voor!

Benieuwd naar hoe anderen hart for her hebben ervaren? Bekijk onze testimonials van onze klanten.

Waarom hart for her?

30 Minutes workout

Wij vrouwen hebben drukke dag schema’s en willen het liefst meerdere keren per week kort, maar krachtig, aan onze body’s werken!

Bewegen

Bewegen is de basis van ons concept. Verantwoord bewegen en een manier die in jouw agenda past. 

Fit

Fit worden, fit zijn en fit blijven.Is dat niet de basis om al het andere goed te kunnen doen en juist daar helpen we je bij.

Samen

Hart for her is er voor ons vrouwen. We helpen je bij het bereiken van je doelen, maar af en toe even bijpraten hoort er ook bij. 

Volg ons op

Instagram & Facebook

Hart for her is meer dan alleen een sportclub. Leden omschrijven onze club als een veilige, gezellige bubbel. Een plek waar je écht jezelf kunt zijn, waar je stoom af kunt blazen als dat nodig is en kunt lachen als je daar zin in hebt. Dankzij de kleinschalige opzet ben je bij hart for her alles behalve een nummer: we weten wat jij nodig hebt.

Onze coaches hebben veel kennis en ervaring in huis, toegespitst op voeding, het vrouwelijk lichaam en mentale gezondheid. Dus heb je vragen over een gezond voedingspatroon, kamp je met specifieke klachten of wil je ander advies? Wij helpen je verder. Blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes en volg ons op Instagram of Facebook.