hart for her Vught

Gewicht verliezen?
PS. Food&Lifestyle!

Is het jouw droom om gewicht te verliezen? Kom naar hart for her!

Gewichtsverlies

Is jouw droom en doel gewichtsverlies en wil je die droom verwezenlijken? Dan ben je bij hart for her Vught op het goede adres!

Miranda Caliari coacht jou, samen met het succesvolle programma van PS. Food&Lifestyle, naar jouw streefgewicht en erna. Met de juiste steun overtref je jezelf!

Dit kun je combineren met fitness bij ons maar hoeft niet. Ben jij er klaar voor? Neem dan contact op via ons contactformulier. 

Review

Woorden van een tevreden klant die echter graag anoniem wil blijven:

“Na al een aantal keren de positieve ervaringen van een vriendin gehoord en gezien te hebben, besloot ik om ook eens contact op te nemen met Miranda Caliari, voedingscoach bij hart for her in Vught.

Ik wist dat ik iets aan mijn voedingspatroon moest en wilde doen. Mijn oude trucjes om die paar kilo’s kwijt te raken werkten niet meer. En inmiddels waren het er meer dan een paar geworden. Mijn leeftijd, de overgang en het thuiswerken maakten me duidelijk dat er iets moest veranderen.

Ook voelde ik mij minder energiek, terwijl ik toch voldoende beweeg.

De afspraak met Miranda was snel gemaakt. Dat werkte al stimulerend. Direct de eerste keer werd er al gewogen en gemeten en werden realistische en in goed overleg afgestemde doelen gesteld.


Miranda stelde veel vragen en probeerde duidelijk een zo goed en passend mogelijk veranderingspatroon in mijn eetgedrag samen te stellen. Daarbij gaf ze veel uitleg en onderbouwing, zodat je ook weet waarom dit werkt.

De producten en recepten van PowerSlim (nu PS.Food&LIfestyle geheten) hebben mij goed geholpen om met name de start te maken en door te zetten. Afwisseling genoeg en geen honger geleden! Ook had ik voldoende energie om mijn sporten te blijven doen (die haal ik nu meer uit de juiste vetten i.p.v. uit koolhydraten).

Dat heeft mij enorm gestimuleerd en gemotiveerd in het behalen van mijn persoonlijke doelen. Zelfs zo goed, dat ik op een gewicht kwam waarvan ik dacht dat ik dat niet meer zou bereiken. Ik kon mijn doel dus nog wat naar beneden bijstellen.

Daarbij heb ik weinig tot geen last van een hongergevoel gehad en waren de resultaten ook voor mij snel zichtbaar en voelbaar. Kortom, een aanrader om onder begeleiding van Miranda gewicht te gaan verliezen door middel van een veranderend eetpatroon, niet door middel van diëten en honger lijden.

Tijdens de feestdagen heb ik , dankzij de PS. Food&lifestyle-app en hun kookboek, maar een hele kleine terugval gehad, die ik direct daarna met gemak weer heb kunnen rechtzetten. Dat was een hele prettige ervaring. Ik ben nu zeer tevreden met mijn gewicht en dat is al geruime tijd zo!

Omdat ik wat verder weg woon en daar al mijn sportclubs heb, heb ik geen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om bij hart for her te gaan fitnessen. Toch voel je daar direct wanneer je binnen komt de prettige sfeer, dus niet alleen voor je gewichtsverlies, maar ook voor je fysieke en mentale balans een aanrader om eens een bezoekje te brengen aan hart for her”

Scroll naar boven