hart for her Vught

Dé vrouwensportschool
van Vught.

Onze coaches

Onze coaches hebben veel kennis en ervaring in huis, toegespitst op voeding, het vrouwelijk lichaam en mentale gezondheid. Dus heb je vragen over een gezond voedingspatroon, kamp je met specifieke klachten of wil je ander advies? Wij helpen je verder. 

Meet the team!

Miranda Caliari

Sinds november 2006 ben ik eigenaar van hart for her Vught en blijft deze vrouwenfitnessclub mijn grote passie. Het oprecht overtuigd zijn van de weg naar een sterker, fitter body én het zien van de resultaten bij onze klanten zorgt ervoor dat ik met een grote, trotse glimlach in de club aanwezig ben. 

Sinds 2013 mag ik hart for her tevens een PS. Food&Lifestyle afslank center noemen en coach ik vrouwen succesvol tot hun streefgewicht bereikt is, en erna.

Michelle Caliari

Mijn naam is Michelle Caliari, de oudste dochter van Miranda en een moeder van twee prachtige dochters.

Al sinds de opening van hart for her op het Moleneindplein, ben ik lid van het team. Met veel plezier ben ik vijf dagdelen aanwezig. Mijn bijnamen zijn The Voice en de Bull. Ik ben heel vriendelijk maar ik houd er van om op een lekker tempo te trainen!

Ik heb een vierjarige sportopleiding afgerond, opgeleid tot o.a. fitnesstrainer, en aansluitend heb ik 4 jaar de hbo opleiding op het TIO in Eindhoven gevolgd en afgerond.

Margaret Latupeirissa

Ik ben al 5.5 jaar lid bij hart for her en voel me sindsdien veel fitter en is mijn conditie zóveel beter dat ik beloond word met een hele mooie biologische leeftijd: 10 jaar jonger! Dit merk ik vooral in mijn werk als verkoop-/interieurstylist.

Sinds 2019 begeleid ik onze sportende cliënten bij hart for her Vught op de zondagochtenden: ik verzorg de warmingup en cooling down en na de circuittraining doen we gezamenlijk nog vaak andere oefeningen. Geweldig om te ervaren hoe enthousiast onze sportende leden zijn!

Jouw gezondheid is
het allerbelangrijkste.

Neem die stap en boek nu jouw eerste proefles bij hart for her!