hart for her Vught

Dé vrouwensportschool
van Vught.

Vacature bij
hart for her

Heb je zin in een uitdaging? Ben jij enthousiast en sportief? Kun jij goed motiveren en luisteren? Dan is er plaats in ons team!

Hart for her is al 17 jaar een begrip in Vught en omstreken; is kleinschalig, professioneel en je begeleidt de vrouwen in een prettige, gezellige club. Sportopleiding is een pre, maar we leiden je ook graag zelf op. Kom gerust eens kijken!

Benieuwd? Schrijf je dan in via onderstaand formulier!

Gegevens aanmelding vacature

Wil je eens kennismaken met hart for her? Meld je dan aan via het contactformulier. 

Kom je er niet helemaal uit? Hieronder staan onze contactgegevens.

Onze contact gegevens

Reviews

Deze toppers gingen jou al voor!

Benieuwd naar hoe anderen hart for her hebben ervaren? Bekijk onze testimonials van onze klanten.

Waarom hart for her?

30 Minutes workout

Wij vrouwen hebben drukke dag schema’s en willen het liefst meerdere keren per week kort, maar krachtig, aan onze body’s werken!

Bewegen

Bewegen is de basis van ons concept. Verantwoord bewegen en een manier die in jouw agenda past. 

Fit

Fit worden, fit zijn en fit blijven.Is dat niet de basis om al het andere goed te kunnen doen en juist daar helpen we je bij.

Samen

Hart for her is er voor ons vrouwen. We helpen je bij het bereiken van je doelen, maar af en toe even bijpraten hoort er ook bij. 

Volg ons op

Instagram & Facebook

Hart for her is meer dan alleen een sportclub. Leden omschrijven onze club als een veilige, gezellige bubbel. Een plek waar je écht jezelf kunt zijn, waar je stoom af kunt blazen als dat nodig is en kunt lachen als je daar zin in hebt. Dankzij de kleinschalige opzet ben je bij hart for her alles behalve een nummer: we weten wat jij nodig hebt.

Onze coaches hebben veel kennis en ervaring in huis, toegespitst op voeding, het vrouwelijk lichaam en mentale gezondheid. Dus heb je vragen over een gezond voedingspatroon, kamp je met specifieke klachten of wil je ander advies? Wij helpen je verder. Blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes en volg ons op Instagram of Facebook.